Billig E-cigaret væske

Alt om e-væsker

Elektronisk Cigaret

Derfor er det godt at skifte til en elektronisk cigaret

Den elektroniske cigaret, som efterhånden er blevet så moderne i mange vestlige lande – ja, hvor stammer den egentlig fra? Faktisk stammer den fra Kina, som i starten af dette årtusinde havde de første prototyper parat. Siden hen er det blevet til en ufattelig hurtigvoksende gadget, som efterhånden har vundet indpas på mange nye markeder. Et marked som har haft en utrolig voldsom vækst, en vækst der fortsat vokser og vokser.

Men hvor populært er det så at benytte sig af sådan en elektronisk cigaret? Man kan nok ikke komme så langt at kalde det street på gadeplanet blandt unge mennesker endnu, men faktisk ser man flere og flere unge, som rent faktisk benytter sig af en elektronisk cigaret. Dog er det ofte de lidt større unge mennesker, som benytter sig af den. De, der har udviklet en afhængighed af at ryge, og ikke blot dem der fortsat ryger fordi det er sejt, eller for at imponere andre. Så blandt de helt unge rygere har den ikke vundet indpas, men for de 20-årige og efter er denne gadget blevet utrolig populær.

Kan det så betale sig at skifte fra den normale cigaret med tobak til den elektroniske udgave, hvis man skal se bort fra den sundhedsmæssige gevinst, og blot fokuserer på den økonomiske part af denne vane? Hvis man tænker på en normal ryger, der måske ryger en pakke om dagen, så løber det op i små 1200 kroner hver eneste måned. Med en elektronisk cigaret betaler man få hundrede kroner for selve cigaretten, og så fylder man ellers såkaldt e-juice på den, for at få den til at smage af noget. Alt dette løbet langt fra op i samme beløb, som den normale cigaret gør.

Så på det økonomiske plan er der en forholdsvis stor gevinst at kunne hente hjem, som helt sikkert vil kunne mærkes på pengepungen. Især hvis man eksempelvis er studerende, hvor man kun har sin SU til at hjælpe sig, så er det måske en god ide at skifte over til en elektronisk cigaret. Så kan det også være, at man kan slippe for pasta og ketchup, og spise noget lidt mere spændende, nu når man også får sine sanser genopfrisket efter et eventuelt rygestop. Ej skal man forglemme fordelen på det sundhedsmæssige plan, hvilket vil forbedre sig markant, hvis man dropper tobakken frem for en elektronisk cigaret.

Så om det vil være det rigtige valg for dig, det kan kun du afgøre. Men en ting er sikkert. Du vil kunne mærke en markant ændring på din bankkonto hver eneste måned, hvis du kvitter de normale cigaretter, og skifter over til den elektroniske. Derudover vil du have mulighed for at få dit helbred tilbage på toppen, og måske endda have lidt ekstra år i den sidste ende. Så den elektroniske cigaret er for dig, der gerne vil gøre noget godt for sit helbred, men ikke har lyst til at droppe vanen helt, eller måske ikke tror på, at man kan gennemføre et rygestop. Det kan man med en elektronisk cigaret.